TSC pakt volle winst 2-1 tegen Gilze. Vandaag een soort van inhaalprogramma voo…

[ad_1]
TSC pakt volle winst 2-1 tegen Gilze.

Vandaag een soort van inhaalprogramma voor de gehele 3e klasse B . Deze wedstrijd telde dus ook alleen al voor de laatste periodetitel mee. Komende weekend gaat de 1e periodetitel de deur uit en doet TSC nog volop mee voor die prijs. Vandaag kwam Gilze op bezoek , de ploeg die vorig seizoen TSC nog 4 punten afhandig gemaakt had. Een oppermachtig TSC ging van start en Gilze had finaal het nakijken. Geen verrassing dus dat TSC al binnen 9 minuten op 1-0 kwam door een sublieme actie van Jonathan Yuya die zich binnen de 16 vrij draaide en beheerst scoorde. Daarna gingen schoten van Sofyan Asrih en Tyron Zschusschen rakelings naast of over. Gilze kwam er niet een keer uit. Pas in de 17e minuut dwarrelde een schot over doelman Yannick Millenaar waarvan ik dacht dat hij het onderschat had. Gelukkig ging de bal ook naast . Helaas raakte in de 26e minuut Jonathan dusdanig geblesseerd dat hij gewisseld moest worden , Samuel van den Haspel was zijn vervanger ,de gehele consternatie daar omheen bracht TSC in verwarring. Gilze brak uit en scoorde met een fraaie kopbal de gelijkmaker 1-1. Heel TSC stond erbij en keek erna , maar vergat in te grijpen. Vanaf dat moment kreeg Gilze vat op het spel en had TSC niet te klagen dat een mogelijke goal pal voor rust werd geannuleerd door de scheidsrechter die zelf buitenspel had geconstateerd. Gelukkig was TSC na rust weer net zo scherp als bij het begin vandaag en de druk op het Gilze doel nam met de minuut toe. Toch wist TSC geen echte kansen te creëren , het was te onrustig en te gehaast. Telkens balbezit binnen no time , aanvallen tot aan de 16 maar dan ontbrak het juist aan de zuiverheid in de eindpass. Gilze deed niet anders dan de bal weg rammen liefst over de tribune en als het kon loerend op dat ene kansje dat er altijd wel komt. TSC had een balbezit van 70 % tegen 30 % maar als je niet scoort schiet je daar ook weinig mee op. Bas Blokdijk kreeg een kansje maar die dacht de bal in een keer uit de lucht te scheppen en te scoren, daar moet je dan wat geluk mee hebben dan is het gelijk ook een wereldgoal. Helaas ging zijn poging de mist in. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen de meeste bezoekers en vooral die van Gilze het gevoel dat er misschien nog wel een puntje te halen viel in Oosterhout. TSC wilde zich daar nog niet bij neer leggen en trainer Ad van Seeters al helemaal niet , hij dirigeerde zelfs zijn laatste man Devan van Dam mee naar voren de laatste minuten. Achteraf bleek dat nu juist de gouden zet. In de laatste minuten van de blessuretijd was het deze Devan van Dam die de winnende maar absoluut de meer dan dikverdiende treffer binnen schoof 2-1 . TSC was door het oog van de naald gekropen en ontsnapt aan een gelijkspel , dat ze deze winst dik verdiend hadden daar waren zelfs de gasten uit Gilze het over eens. Komende zondag komt Bavel op bezoek . TSC kan bij winst in die partij en bij puntverlies van Waspik zelfs de 1e periodetitel in de wacht slepen. Een reden temeer voor U als liefhebber om te komen kijken om 14.00 uur aan de Warandelaan Opstelling TSC ,
Yannick Millenaar , Jari van Helvoort , (85e Wouter Kops ), Wouter van Steijn ,Devan van Dam, Ousamma Bosaid , Sofyan Asrih , Miquel Dolion , Robin van Beijnen , Jonathan Yuya ,Tyron Zschusschen , Bas Blokdijk .[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.