Jeugdgroep Zoldertejater gaat eigen weg. De jeugdgroep van Zoldertejater heeft…

[ad_1]
Jeugdgroep Zoldertejater gaat eigen weg.

De jeugdgroep van Zoldertejater heeft het afgelopen jaar op het eenakterfestival in Waalwijk zowel de vakjury- als de publieksprijs in de wacht gesleept met het stuk “beschadigd”. De groep is inmiddels uitgenodigd om dit stuk te presenteren op diverse plaatsten in West-Brabant.
Dit succes sterkte de groep zodanig dat zij onder leiding van regisseur Wim Hendriks het stuk “mijn eigen weg” in de Bussel op de planken zetten.
Het stuk handelt over een problematiek die met name jongeren, die de overstap maken van de ene naar de andere school, tegen kunnen komen in hun leven. Het verhaal gaat over het meisje Hope dat niet alleen van de ene naar een andere school verhuist, maar ook nog naar een ander land. Welke keuzes zijn de juiste ? Wat zijn “goede” vrienden. Hoe hanteer je cultuurverschillen ? Niet alleen van het land, maar specifiek op school. Je moet je eigen weg zoeken in een nieuwe klas, je komt dilemma’s tegen die je uit je evenwicht kunnen brengen. Kortom vragen en problemen te over die in elk geval overwonnen moeten worden.
Het stuk wordt gespeeld in de kleine zaal van de Bussel op zaterdag 5 november aanvang 20.15 uur en op zondag 6 november om 14.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via de site van Zoldertejater, bij de VVV Oosterhout of via de kassa van de Bussel.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.