Straatrovers pikken tas in Oosterhout Een 33-jarige man uit Oosterhout moest bi…

[ad_1]
Straatrovers pikken tas in Oosterhout

Een 33-jarige man uit Oosterhout moest bij een straatroof zijn tas prijsgeven. Het misdrijf vond plaats op dinsdagmorgen 24 oktober 2016 rond 05.00 uur op de Burgemeester Materlaan.

Handtas
De aangever liep, vanwege een lekke band, naast zijn fiets. Hij kwam vanuit de richting Teteringen en droeg een heuptas onder zijn linkerarm. Bij de eerste bushalte op de Burgemeester Materlaan (vlakbij de Bredaseweg) naderde er een scooter van achteren. Op scooter zaten twee personen, die allebei een helm droegen. De bestuurder greep naar de heuptas. Door deze manoeuvre maakte de scooter een slinger en raakte aangever. De 33-jarige man verloor daarbij zijn evenwicht. Uiteindelijk gingen de mannen op de scooter er vandoor richting Beneluxweg. De buit bestond uit een tas met daarin o.a. geld, een mobiele telefoon, paspoort en totokaart. De aangever raakt niet gewond. In zijn verklaring vertelde hij dat de bestuurder van de scooter een zwart lederen jack droeg. De bijrijder droeg sportschoenen van het merk Nike, type 2016, blauw van kleur.

Tips
De politie nam een aangifte op en onderzoekt de zaak. Ze roept getuigen of mensen die de daders menen te kennen op zich via 0900 – 8844 te melden.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.