Vanaf 15 november Gratis cursus omgaan met geld Vanaf 15 november wordt de grat…

[ad_1]
Vanaf 15 november Gratis cursus omgaan met geld

Vanaf 15 november wordt de gratis cursus Uitkomen met je inkomen gegeven. Gedurende vijf achtereenvolgende dinsdagen van 9.30–12.00 uur komen de deelnemers bij elkaar. Zij krijgen informatie, tips en hulp, bijvoorbeeld bij het opzetten van een thuisadministratie, het controleren van belasting- en verzekeringszaken én het maken een jaarbegroting. Ook ontvangen zij administratiemappen van Rabobank Amerstreek en bij de uitreiking van het certificaat, een goodiebag van Albert Heijn Zuiderhout. Deelname is vrijblijvend en is niet afhankelijk van inkomen of budget.

Wilt u deelnemen aan de cursus Uitkomen met je inkomen? Bel met Surplus Welzijn via telefoonnummer (076) 522 32 20 of mail naar marjo.schoonheim@surpluswelzijn.nl.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.