Bizar ongeluk in Oosterhout: terreinwagen belandt boven op auto Bij een zwaar o…

[ad_1]
Bizar ongeluk in Oosterhout: terreinwagen belandt boven op auto

Bij een zwaar ongeluk op de Europaweg in Oosterhout is een terreinwagen boven op een andere auto terechtgekomen. Er zouden zes mensen gewond zijn. Een man en een vrouw die in de terreinwagen zaten, hebben enige tijd bekneld gezeten. De brandweer moest eraan te pas komen om ze te bevrijden.

In de onderste wagen zat een gezin met twee kinderen. De man en de vrouw zijn gewond geraakt. De kinderen zouden vermoedelijk ook gewond zijn, maar de aard van hun verwondingen is niet duidelijk. Ze zijn allemaal met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een getuige heeft de bestuurder van de terreinwagen tegen de hulpdiensten gezegd dat zijn remmen weigerden toen hij van de afrit van de snelweg A27 afkwam. Hij kon zijn auto niet meer onder controle krijgen en sloeg over de kop en belandde boven op de gezinswagen.

Op het ongeluk kwamen veel hulpdiensten af waaronder een traumaheli, meerdere ambulances en meerdere brandweerwagens. De weg is in beide richtingen afgesloten.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.