TSC pakt met 2-2 tegen Bavel naast de periodetitel maar blijft ongeslagen. Vand…

[ad_1]
TSC pakt met 2-2 tegen Bavel naast de periodetitel maar blijft ongeslagen.

Vandaag was dus de 1e prijs te verdienen , TSC stond er goed voor maar was vooral afhankelijk van het eigen resultaat. Dat koploper Waspik verloor was zondermeer nodig maar TSC moest zelf wel winnen. En dat kregen de blauw witten vandaag ondanks een heel ruim overwicht en 10 open kansen voor rust niet voor elkaar. Vooral Jonathan Yuya kreeg kansen maar had ook wel heel veel pech. Hij zag al binnen de eerste 3 minuten tot 2 keer toe een inzet van de lijn gehaald worden. In de 7e minuut schoot Tyron Zschusschen een vrije trap loeihard op de lat . En uit een haarscherpe pass van Robin van Beijnen schoot Wouter van Steijn rakelings naast. TSC had zeker niet het geluk aan haar zijde vandaag. Jonathan kwam in de 35e minuut alleen voor Glenn van Peer de doelman van Bavel maar die wist de bal perfect te stoppen. Een schot van Bas Blokdijk werd eveneens door Glenn gepakt. Pal voor rust dan eindelijk een goal, kopbal van Jonathan onhoudbaar , echter nu had de scheidsrechter buitenspel geconstateerd. TSC doelman Yannick Millenaar kreeg voor rust geen 3 ballen te verwerken. TSC moest na de thee gewoon ze doorgaan en dan zou het goed komen. Vooral Wouter Kops liet zich gelijk na rust zien, blijkbaar had de suiker in de thee hem op scherp gezet. Hij begon met een run over de rechterflank en eindigde in het strafschopgebied van Bavel, daar scoorde hij zover ik weet zijn eerste goal ooit voor TSC 1 in de bovenhoek 1-0. Pas 10 minuten later de eerste uitbraak van Bavel echter uit hun voorzet was het een TSC verdediger die de bal in eigen doel werkte 1 – 1 . Onvoorstelbaar , Bavel had nog niets laten zien en toch scoren uit de 1e aanval. Bavel kreeg gelijk hoop op meer en loerde op de uitbraak en die kwam er ook . Mede dankzij uitstekend keeperswerk van Yannick Millenaar in de 12e minuut kwam TSC nog even niet op achterstand. Gelijk daarop kreeg Bas Blokdijk misschien nog wel de mooiste kans op een treffer maar zijn open kopkans ging ver naast , hij had de bal voor het intikken maar helaas. Bavel trok tussendoor steeds meer aan de noodrem om TSC af te stoppen , het leverde Bavel uiteindelijk 5 gele kaarten op. Samuel van den Haspel kwam voor de perfect spelende Marnix van de Velden die wel heel veel van zijn krachten had gegeven. Helaas voor TSC kwam Bavel op een 1-2 voorsprong toen hun rechterspits zich wel heel vrij kon spelen en de bal perfect voor kon leggen , hun spits had de bal voor het intikken. Een grote domper voor de ploeg die eigenlijk recht had op de volle winst, TSC . Gelukkig was er nog zoiets als gerechtigheid . Met nog 5 minuten te gaan bracht TSC vanaf links de bal scherp voor en aanvoerder Miquel Dolion was er samen met een Bavel verdediger gelijk bij . Hoe dan ook de bal lag tegen het net en de 2-2 een feit. Jari van Helvoort was nog in het veld gekomen voor de uitblinker op rechts Wouter Kops die echt helemaal leeg gespeeld was. Door dit gelijke spel was de periodetitel bij TSC aan de neus voorbij gegaan. Maar ik kreeg de indruk dat TSC al heel blij was dat ze in ieder geval dat gelijke spel nog binnen gehaald hadden. Want was het toch onterecht geweest als zelfs dat niet gelukt was na zo’n overwicht en zoveel gemiste kansen. Maar dat het goed gaat komen met dit team , daar ben ik van overtuigd. Er zit zoveel potentie en wilskracht in deze selectie. Opstelling TSC ,
Yannick Millenaar , Wouter Kops , Devan van Dam, Ousamma Bosaid , Wouter van Steijn , Marnix van der Velden, Jonathan Yuya, Tyron Zschusschen, Miquel Dolion, Bas Blokdijk , Robin van Beijnen . HJ[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.