VV Oosterhout boekt derde competitie zege op rij! TSC profiteert niet van winst …

[ad_1]
VV Oosterhout boekt derde competitie zege op rij!
TSC profiteert niet van winst VV Oosterhout.

Zondag jl. werd de laatste wedstrijd in de eerste periode gespeeld in de derde klasse B. Er waren nog drie ploegen in de race om deze eerste periodetitel te verzilveren. VV Waspik, VV Bavel en TSC. Als VV Waspik zou winnen van VV Oosterhout was de titel voor VV Waspik. TSC en VV Bavel zaten op het vinkentouw om als VV Waspik zou verliezen. Bij winst van een de twee zou er een met de titel aan de haal te gaan. VV Oosterhout won verdiend van VV Waspik. TSC en VV Bavel (de schlemielen) kwamen een remise overeen en ondanks het verlies ging er bij VV Waspik, compleet met disco, het dak eraf inclusief een half dozijn gele kaarten.
De wedstrijd zelf dan: De eerste minuten waren voor VV Waspik inclusief een grote kans die vakkundig gepareerd werd door een van de uitblinkers vanmiddag aan VV Oosterhout zijde Ramon Everduim, die zijn ploeg, met medewerking van zijn hele defensie, op beslissende momenten in de race hield.
Tot ongeveer de 32ste minuut was het eigenlijk een aftastende partij, toen kwam de wedstrijd echter op een negatieve manier tot leven door een onbesuisde actie van VV Waspik speler Steven Molenschot op Ramon Everduim, die terecht met geel bestraft werd.
Korte tijd later twee keer een aanslag op Kazim Aydin waarbij met name de tweede een directe aanslag op zijn benen was. De overtreding van Jes Zijlmans werd slechts met geel bestraft waar rood op zijn plaats was geweest. Even later ontving Yeswindum Gire van VV Oosterhout een terechte gele kaart vanwege onbesuisd inkomen. Op het eind van de eerste helft het eerste gevaarlijke schot op doel van VV Waspik nota bene door Baris Kaya de linksback van VV Oosterhout, die een puike partij speelde.
De tweede helft was voor VV Oosterhout er werd dominant gespeeld en VV Waspik kwam er eigenlijk steeds minder aan te pas. Rob IJpelaar van VV Waspik pikte zijn gele kaart mee en Stijn Biemans testte de keeper van VV Waspik.
In de 55ste minuut kwam VV Waspik op voorsprong door Steven Molenschot die met een kopbal Ramon Everduim verschalkte. VV Oosterhout zocht de aanval en in de 68ste minuut resulteerde dit in een mooie treffer van Yeswindum Gire. De terechte 1-1 verscheen op het scorebord. Hierna werd de keeper van VV Waspik getest door Stijn en Marouane. Stijn zag zijn inzet door een speler gekeerd en Marouane door de keeper. De apotheose deze wedstrijd was echter, voor de steeds beter in zijn spel komende Tarik Maamar, met een droge schuiver vanaf rechts in het doel 2-1 dit was tevens de eindstand. Wel liep Wayne Hubeek van VV Waspik in het laatste kwartier tegen 2 gele kaarten aan en kon hij met rood, het veld in blessuretijd verlaten. De laatste minuut viel Joeri Simons in voor Marouane Bouchti die na hard werken het veld geblesseerd verliet.
Volgende week spelen we thuis bij SCO om 14.30 uur op sportpark ‘De Elskens’ tegen RWB uit Waalwijk.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.