Start duurzame samenwerking in de Contreie Van Arnhem Bouwgroep en Oosterhout …

[ad_1]
Start duurzame samenwerking in de Contreie

Van Arnhem Bouwgroep en Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) zijn een samenwerkingsverband gestart. Op twaalf te bouwen woningen in de Contreie worden dankzij dit samenwerkingsverband zonnepanelen op het dak geplaatst.

Gerrit Janssen, voorzitter werkgroep zonnepanelen van ONE, heeft de Van Arnhem Bouwgroep benaderd om zonnepanelen via ONE te laten plaatsen. Zonder extra onderaannemer wordt het laten plaatsen van zonnepanelen een stuk goedkoper. Reden voor Van Arnhem Bouwgroep om enthousiast te reageren op de uitgebrachte offerte en een akkoord te geven voor de plaatsing. De werkgroep zonne-energie van ONE gaat ook andere bouwbedrijven benaderen om hen enthousiast te maken voor een samenwerkingsverband.
ONE is een coöperatie van Oosterhoutse burgers en ondernemers die zelf duuurzame energie willen gebruiken en dit ook bij anderen willen stimuleren. Voor het plaatsen van zonnepanelen werkt ONE samen met Pebble Green Systems. Op dit moment zijn al op 165 Oosterhoutse daken zonnepanelen geplaatst via ONE.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.