Samen vieren we 11/11! Vrijdag elf november zal het in het centrum van Kaaiendon…

[ad_1]
Samen vieren we 11/11!
Vrijdag elf november zal het in het centrum van Kaaiendonk een groot feest zijn. De opvolging in het geslacht der Miennussen zal gepresenteerd worden. Mienus XIII of misschien wel Mina I wordt bekend gemaakt. Er zal deze avond naast de bekendmaking van onze nieuwe Prins(es) nog veel meer gebeuren.
De DJ ‘The Random White Dude’ zal vanaf 19.30 de Markt van muziek voorzien. Vanaf dan zullen ook diverse cafe’s gevuld zijn met kapellen. Om 21.30 zal er een optreden zijn van ‘Dubbel Feest’, waarna de DJ het weer over zal nemen tot 22.45. De Hofkapel zal vanaf 22.45 het podium vullen, want om 23:11 zal ZOH Prins Mienus XIII of Mina I met het nodige spektakel het podium betreden.
Niet alleen op de markt zal er voor de nodige entertainment gezorgd worden, ook in de kroegen is er genoeg te beleven. Er is een 11-kroegentocht georganiseerd, voorafgaand
aan de spectaculaire bekendmaking. Iedereen die hieraan deel wilt nemen kan in diverse cafe’s een stempelkaart vragen. Bij bestelling van een consumptie, wordt de kaart
afgestempeld. Een volle kaart levert een 11-11 pinneke op!
De stempelkaart is te verkrijgen aan de bar van: De Kloek, Oud Brabant, Apotheek, Seven, Binnen, De Beurs, Stammineeke, Klappeij, Kletserij, Pub en de Stapmolen.
Degene die het aantal cafe’s voor een avond te veel vindt, krijgt de mogelijkheid de kaart zaterdag 12 november ook nog af te stempelen.
De pin is gratis verkrijgbaar tegen het inleveren van een 11-kroegenkaart, met daarop de stempels van alle deelnemende cafe’s. De 11-11 pin is ook te koop op vrijdagavond in De
Kloek tussen 19.00 en 22.30, bij OCS leden tussen 20.00 en 00.00 en op zaterdag in De Kloek en Oud Brabant tussen 11.30 en 13.00.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.