Twee mannen met harddrugs aangehouden Twee mannen zijn zaterdagmorgen aangehoud…

[ad_1]
Twee mannen met harddrugs aangehouden

Twee mannen zijn zaterdagmorgen aangehouden. Ze hadden harddrugs bij zich.

Op zaterdag 5 november 2016 om 2.00 uur trok het rijgedrag van een bestuurder van een auto de aandacht van twee surveillerende agenten. Ze zagen dat de auto een hele ronde reed op een rotonde aan de Burgemeester Elkhuizenlaan. Ze besloten een controle uit te voeren en reden achter de auto aan. Toen werd het nog vreemder want ze zagen dat de bijrijder, onder het rijden, uitstapte en op de weg viel. De auto reed, met het portier nog open, door. De auto kreeg meteen een stopteken en beiden mannen werden gecontroleerd. Er leek in eerste instantie niets aan de hand te zijn en de auto mocht doorrijden met beide mannen erin. De agenten onderzochten de plek waar de bijrijder was uitgestapt en vonden daar enkele zakjes met vermoedelijk harddrugs. Ze reden direct weer de richting op waar de auto heen was gereden. Maar tot hun verbazing kwam de auto weer terug rijden. Bleek dat één van de agenten het rijbewijs van de bestuurder niet had terug gegeven en dat kwamen ze halen. Zo kon het tweetal alsnog aangehouden worden voor het bezitten van harddrugs. De twee mannen van 23 jaar uit Breda zijn naar het bureau gebracht. De drugs worden onderzocht.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.