Linker rijtje Zondag 3e klasse B kruipt tegen elkaar aan SCO zet zegereeks voort…

[ad_1]
Linker rijtje Zondag 3e klasse B kruipt tegen elkaar aan
SCO zet zegereeks voort tegen Hilvaria

Voor de vierde keer op rij sleepte SCO op een competitiezondag drie punten binnen. Zondag 6 november werd Hilvaria in Hilvarenbeek verslagen. Kevin van Gool opende vroeg in de eerste helft de score voor SCO. Hilvaria benutte later die helft een strafschop, waardoor beide ploegen met een gelijke stand de rust in gingen. Tom Rijvers voegde in de loop van de tweede helft nog twee doelpunten toe aan zijn lijstje en zette samen met zijn team de eindstand op 1-3.

Vanaf de beginfase zocht SCO de aanval, maar kon niet voorkomen dat Hilvaria af en toe met diepe ballen gevaarlijk was. In de tiende minuut gaf Tarik Zaryouh na een mooie aktie vanaf de linkerkant de bal voor op Kevin van Gool die beheerst scoorde. Later in de eerste helft raakte SCO keeper Rodney Schrauwen een Hilvaria-speler bij het uitkomen. De scheidsrechter zag hier een overtreding in en legde de bal op de stip. Terecht of onterecht, Hilvaria wist hierdoor de score gelijk te trekken voor rust.

Na rust kwam Ferri Kastelijns in de ploeg en bleef Hüseyin Efe in de kleedkamer achter. Na tien minuten spelen in de tweede helft pakte SCO wederom de voorsprong. Dit keer was het Tom Rijvers die na een een-tweetje in het strafschopgebied wist te scoren. Hierop volgde nog een aantal mooie acties, waarbij SCO’ers één op één met de keeper van Hilvaria kwamen. Deze wist de aanvallers steeds te stoppen. In de 66e minuut gaf Tarik, na wederom een mooie dribbel, de bal mee aan Floriaan van Wijnen. Deze wist met een voorzet geeft op goal Tom Rijvers te bereiken, die met binnenkant-been tijdens het springen weet te scoren en de stand op 1-3 brengt. Tevens blijkt dit de eindstand te zijn, ondanks nog een aantal mooie aanvallen en dito kansen voor SCO in het laatste kwartier.
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.