VV Oosterhout verrast RWB met een zevenklapper Vandaag was Stijn Biemans, met i…

[ad_1]
VV Oosterhout verrast RWB met een zevenklapper

Vandaag was Stijn Biemans, met in zijn kielzog Yeswindum Gire ‘The man of de match’!
Zondag 6 november voor de laatste wedstrijd op sportpark ‘de Elskens’ thuisbasis van SCO de wedstrijd VV Oosterhout – RWB. Vanaf het volgende weekend voetbalt VV Oosterhout weer op sportpark ‘De Contreie’. Waar in 2 weken tijd met inspanning van velen een noodkantine en kleedkamers uit de grond gestampt zijn. We bedanken alle verenigingen in de regio waar we onze wedstrijden af hebben mogen werken, het was top.
Door ziekte van Raymon Raams was er een basisplaats voor Youri Siemons op de rechtsback plaats. Verder was de opstelling in vergelijking met vorige week ongewijzigd.
VV Oosterhout speelde vanaf het beging geconcentreerd en scherp, met name Stijn Biemans dook in alle linies op en verzette bergen werk.
In de 15de minuut ontfermde Kevin van den Heijkant zich over een vrije trap die door Yeswindum Gire doeltreffend werd afgerond 1-0. Een kleine tien minuten later ging Youri Siemons, die het in het begin even moeilijk had, goed door op rechts en hij bediende Stijn Biemans die het 2de doelpunt van de middag voor zijn rekening nam. Tarik Maamar kreeg nog een mooie kans helaas kon hij zijn voet niet lekker achter de bal krijgen, dit lukte even later Kevin van den Heijkant wel, hij denderde als een ouderwetse stoomloc door de verdediging van RWB en gaf Bart van Heesch voor de derde keer deze middag het nakijken. Dit was ook de ruststand.
Na de thee, RWB had meteen al zijn wissels opgebruikt, in de kleedkamer bleven achter Jon van de Kamp, Jock Bergmans en Benjamin Broos hun vervangers waren Sam Klijberg, Rodney Molengraaf en Milan Verhofstad.
Dit gaf RWB even een boost en in de 55ste minuut resulteerde dit in een mooie tegentreffer 3-1.
Voor VV Oosterhout het sein om weer geconcentreerder te gaan spelen en 2 minuten later had Yeswindum Gire zijn 2de van de middag in het net liggen 4-1.
Op de rand van buitenspel mocht Stijn Biemans een kwartier later zijn tweede van de middag binnenschieten 5-1. Tijd voor een aanvallende wissel vond de trainer van VV Oosterhout, Jorco de Kok. Matthieu Kops verliet het veld en de van een blessure herstelde Ryan Snoeren nam zijn plaats in.
Koud in het veld scoorde Ryan Snoeren de 6-1, een afgeslagen aanval van RWB lag na 2x raken voor zijn voeten en Ryan rondde doeltreffend af.
In de 80ste minuut verliet Kevin van den Heijkant het veld voor Ricardo Carvalho Apolonia.
Op aangeven van Ryan Snoeren kon ook de hardwerkende Marouane Bouchti zijn welverdiende doelpunt meepikken en de 7-1 doen oplichten.
Net voor tijd werd Tarik Maamar vervangen door Hicham el Youssofi. De stand bleef staan op een dik verdiende 7-1.
Volgende week de uitwedstrijd tegen TSC let op aanvangstijd 14.00 uur.

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.