11-11 feest op de markt Vrijdag is het tijd om lekker te feesten en te Carnaval…

[ad_1]
11-11 feest op de markt

Vrijdag is het tijd om lekker te feesten en te Carnavallen! Op de Markt komt er vanaf half 8 een DJ, om met jullie 11-11 in te luiden! Om half 10 komen de jongens van Dubbel Feest een feestje bouwen met jullie! Als zij uitgefeest zijn komt de DJ terug om weer te knallen.
Tot aan de presentatie van Prins Mienus XIII spelen de kapellen in de kroegen, daarna draaien we het om; Feesten in de kroeg en de kapellen op de Markt. Trek je carnavalspak aan kom een lekker feestje bouwen!
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.