Mededeling bewoners vergunningengebied over parkeervergunning 2017 De geldighei…

[ad_1]
Mededeling bewoners vergunningengebied over parkeervergunning 2017

De geldigheid van de parkeervergunning voor 2016 loopt af op 31 december 2016. In de loop van week 46/47 krijgen bewoners van het vergunningengebied een brief (mailing), waarin wij hen verzoeken de parkeervergunning over 2017 te betalen. Deze betaling behoort de gemeente vóór 22 december 2016 te ontvangen, zodat de bewoner tijdig zijn/haar nieuwe vergunning in bezit heeft.

Geen mailing ontvangen in week 46/47?
Als u in een vergunningengebied woont en de mailing niet heeft ontvangen in week 46/47, stuur dan een e-mail naar administratie@oosterhout.nl met onderwerp ‘mailing parkeervergunning 2017’. Geef in de mail aan over welk adres en kenteken de vergunning gaat. Hierna ontvangt u een e-mail waarin alle gegevens staan die u nodig heeft om uw vergunning te kunnen betalen. Heeft u geen internet? Bel dan naar de gemeente op telefoonnummer 14 0162 en geef aan de telefoniste door dat u belt over de mailing met betrekking tot de parkeervergunning 2017.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.