Woonevent in de Contreie Woonbeleving en start verkoop Het Slot op 20 november…

[ad_1]
Woonevent in de Contreie

Woonbeleving en start verkoop Het Slot op 20 november

Op zondag 20 november aanstaande organiseren Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling en de gemeente Oosterhout een woonevent in de Contreie. Je vindt er werkelijk de hipste trends op het gebied van woonbeleving. Interieurontwerpers, opruimcoaches en (tuin)architecten presenteren in een warme herfstsfeer hun ideeën om jouw woonwensen een nieuwe boost te geven. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling heeft het event gekozen als start verkoop voor nieuwbouwplan het Slot en weer enkele nieuwe twee-onder-een-kap en Kreek woningen. Ook de kavelcoach van de gemeente Oosterhout is aanwezig om bezoekers te informeren over het bouwen van een eigen huis. Wethouder Marcel Willemsen verricht om 11. de officiële opening van het woonevent aan de Herweg in de Contreie. Het event duurt tot 15.00 uur.

In de herfst speelt ons leven zich weer steeds meer binnen af. Dan blijkt vaak dat ons huis of de inrichting daarvan niet meer aansluit op onze woonwensen. Te groot, te klein, te weinig licht of bergruimte, of de woonsituatie is ondertussen veranderd. Tijdens de woonbeleving krijgen de bezoekers nieuwe impulsen om aan de slag te gaan óf waar ze een passende woning kunnen (laten) bouwen. Met name Oosterhoutse ondernemers geven bezoekers volop inspiratie. De deelnemende partners zijn:
– Peer & Jacobs zijn interieurontwerpers (Prestige, bij Pascal, Yati),
– Kuborg organizer (opruimcoach; ook voor werkplekken)
– Groeneveld Groen en Wonen (tuinarchitect)
– BB Architecten (huisontwerp of huisaanpassingen)
– Brummelhuis (huisontwerp of huisaanpassingen)
– Kavelcoach (gemeente Oosterhout, kavels in de Contreie)
– Van Wanrooij Projectontwikkeling (nieuwbouw)

Nieuwbouwwoningen Het Slot en de Kreek
Tijdens het woonevent vindt ook de start verkoop van nieuwbouwplan het Slot plaats. Daarnaast worden de nieuwe woningen in het naastgelegen deelplan van de Contreie, de Kreek gepresenteerd. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling staat als ontwikkelaar en bouwer samen met de makelaars Van De Water en Klijsen paraat om geïnteresseerden over de fraaie nieuwbouw te informeren. In het Slot komen met name starterswoningen. De Kreek biedt woningen in het midden, en hogere segment waaronder grote twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Alle woningen in de Contreie stralen de groene rust en ruimte uit die de wijk zo kenmerkt.

Park De Hoogte
Het woonevent wordt gehouden aan de Herweg, tegenover de plek waar binnen enkele maanden het prachtige park de Hoogte zal liggen. Er staat bewegwijzering naar het event, parkeren kan naast de Hoogte aan de IJzertijd. Toegang is gratis. De koffie, thee en warme chocomelk staan klaar tussen 11.00 en 15.00 uur. Proef de warmte van de herfst![ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.