Onderwerpen OosterhoutVandaag zaterdag 12 november De week van de pleegzorg von…

[ad_1]
Onderwerpen OosterhoutVandaag zaterdag 12 november

De week van de pleegzorg vond plaats van 29 oktober tot 6 november. Presentatoren Ad Evers en Peter de Hoogh kijken terug op deze week met Mieke Jorissen van Juzt Pleegzorg en gaan pleegouder Aimée Langer bevragen over wat het nou betekent om pleegouder te worden en te zijn.
Om 23:11 uur op 11-11 wordt het eindelijk duidelijk wie de komende jaren Prins Mienus XIII van Kaaiendonk is. Of gaat Kaaiendonk wel door het glazen plafond en gaat Prinses Mina dun Irste de scepter zwaaien? Op dit moment nog het grootste geheim van het westelijk halfrond maar zeker is wel dat de Leutvorst of Vorstin zaterdagmiddag 12 november te gast is bij OosterhoutVandaag!
Na het journaal van 16.00 uur gaan Peter en Ad aandacht besteden aan de Energiemarkt Oosterhout die op 19 november in Theater de Bussel gehouden wordt. De energiemarkt is een initiatief Bibliotheek Theek 5, Rabobank Amerstreek, ONE en de gemeente Oosterhout. Een gesprek met de organisatie over energie, duurzaamheid en veranderen.
Natuurlijk gaan we ook napraten over raadsvergadering van 8 november. Deze maand stond de programmabegroting 2017 op de agenda. Waar gaan de Oosterhoutste klinkende munten aan besteed worden? Vele onderwerpen kunnen de revue passeren. Ad en Peter praten met de volgende lokale politici: Willem-Jan van der Zanden van GroenLinks Oosterhout, Marleen Hemmer, chef d’equipe van D66oosterhout en Walther Hoosemans van Gemeentebelangen Oosterhout.

Dit programma wordt uitgezonden vanuit de ORTS studio aan de Bredaseweg van 15:00 tot 17:00 uur.
De ORTS is te ontvangen via 106.2 FM (ether), 92.9 FM (kabel)
Ziggo Radio Digitaal kanaal 916
KPN Radio Digitaal kanaal 385
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.