Oosterhouter aangehouden na aantreffen amfetamine De politie heeft vrijdag 11 n…

[ad_1]
Oosterhouter aangehouden na aantreffen amfetamine

De politie heeft vrijdag 11 november 2016 omstreeks 14.30 uur op de Waterbeemd een 43-jarige Oosterhouter aangehouden nadat bij hem zeven zakjes met amfetamine waren aangetroffen. Bovendien bleek de Oosterhouter een auto te besturen terwijl zijn rijbewijs ongeldig is verklaard.

Twee agenten reden met hun dienstauto over de Biezenbeemd. Ze zagen dat uit tegengestelde richting een personenauto met daarin twee mannen hen tegemoet kwam. Ze besloten een controle in te stellen. Ze keerden en zagen dat de bestuurder zijn auto parkeerde op de Krommebeemd en samen met de bijrijder en parkeerplaats opliep. Een van de dienders ging hen achterna. Hij herkende de bestuurder waarvan hij ambtshalve weet dat diens rijbewijs in 2015 ongeldig is verklaard. Hij sprak de man aan en vertelde hem dat hij een proces-verbaal kreeg en even mee moest naar het bureau. Op dat moment wilde de verdachte ongemerkt een doosje aan de bijrijder geven. Hierin zaten zeven zakjes met speed, bij elkaar circa 18 gram. Hierop is de 43-jarige man aangehouden ter zake de opiumwet. Hij is in verzekering gesteld.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.