De manschappen van Jorco de Kok verslaan koploper TSC met 3-2 Stijn Biemans deel…

[ad_1]
De manschappen van Jorco de Kok verslaan koploper TSC met 3-2
Stijn Biemans deelt in blessuretijd knock-out uit en trekt winst over de streep!

Zondag 13 november de voor TSC belangrijke wedstrijd tegen VV Oosterhout, tenminste als het artikel in BNdeStem van 12 november jl. klopt. Voor VV Oosterhout is het een wedstrijd die gewonnen moet worden om geen verdere averij in de competitie op te lopen. Het eerste kwartier was voor de thuisploeg TSC was feller en streed voor iedere bal, niet het spel van VV Oosterhout dat altijd gestileerd wil spelen. TSC kwam verdiend op voorsprong. VV Oosterhout liet het er niet bij zitten en scoorde voor de rust
2 maal.
In de tweede helft TSC de betere ploeg maar VV Oosterhout heeft Stijn Biemans na de gelijkmaker in de 55ste minuut, scoorde Stijn, na de tweede persoonlijke fout deze middag in de TSC-defensie, in de 90ste minuut de winnende treffer.
Zoals gezegd had TSC het eerste deel van de wedstijd een licht overwicht, dit kwam mede door een tomeloze inzet van met name Jonathan Yuya, die iedere bal voor zich opeiste, of hij nou aanspeelbaar was of niet. In de 25ste minuut zag Ad Laming, de assistent van TSC, een uitbal over het hoofd de voorzet kwam voor de voeten van een TSC-aanvaller en Ramon Everduim kon de bal niet goed verwerken Marnix van der Velden benutte het buitenkansje en TSC stond met 1-0 voor. Even ervoor een handsbal van Marouane in zijn strafgebied, de overigens uitstekend leidende arbiter deze middag de heer Hoeks, wuifde het protest van TSC resoluut weg.
VV Oosterhout herpakte zich en werd steeds gevaarlijker, Baris Kaya kwam steeds beter door op links en stichtte zo voor gevaar. Matthieu Kops kopte na een hoekschop net naast, een treffer hing in de lucht.
VV Oosterhout werd door een persoonlijke fout van een TSC-speler in het zadel geholpen en Stijn Biemans tekende voor de, op dat moment, verdiende gelijkmaker. Een paar minuten later de mooiste actie van de middag, Tarik Maamar hield een afgeslagen bal binnen en slalomde drie verbaasde TSC-verdedigers achter zich latend aan de achterlijn, richting doel van Yannick Millenaar, Ryan Soeren rondde de voorzet doeltreffend af en VV Oosterhout stond op dat moment meer dan verdiend op een 1-2 voorsprong.
Net voor rust ging een schot Ryan Snoeren net over, vervelend voor TSC was de blessure van Wouter Steijn die geblesseerd het veld mocht verlaten, voor hem kwam in de plaats Sofyan Asrih. Ruststand 1-2.
In de tweede helft een sterk en opportunistisch voetballend TSC, VV Oosterhout had hier geen antwoord op en de 2-2 in de 55ste minuut was dikverdiend. TSC bleef de rest van de tweede helft met zijn krachten smijten en dit was terug te zien in het aantal krampgevallen aan TSC-zijde. VV Oosterhout probeerde verzorgd te blijven voetballen, maar werd keer op keer afgetroefd door de TSC-defensie. In de 75ste minuut wisselde Ad van Seters de moegestreden Jonathan Yuya voor Eric Boateng. In de spelopvatting veranderde dit niet veel TSC bleef met tomeloze inzet aanvallen en VV Oosterhout brak uit wanneer de mogelijkheid zich voordeed. Jorco de Kok bracht de razendsnelle Prince Mboub in voor de licht geblesseerde Derek Brison, dit gaf de defensie van VV Oosterhout wat lucht en hield de TSC-verdedigers wat meer op de eigen helft.
De trainer van VV Oosterhout rook, in tegenstelling tot het publiek, zijn kans en wisselde nogmaals een aanvaller in voor weliswaar een verdediger maar dan wel een met aanvallende aspiraties, Matthew Coenraadts voor Ryan Snoeren.
In de 90ste minuut de tweede persoonlijke fout van een TSC-verdediger deze middag en voor de tweede keer Stijn Biemans die dit buitenkansje benut eindstand geen 3-2 zoals de speaker ons wilde doen geloven maar 2-3 in het voordeel van VV Oosterhout.
Misschien was 2-2 een terechte uitslag geweest maar daar maalde na afloop niemand met een zwart-wit hart om.
Volgende week de bekerwedstrijd tegen Vlissingen Zaterdag om 17.00 uur in Vlissingen. Adres Irislaan 239, 4383 VV Vlissingen.
Op de site staat voor 22 november om 20.00 uur de inhaalwedstrijd thuis tegen Gilze gepland, probleem is dat de KNVB niet weet dat wij nog geen beschikking over het hoofdveld en de andere velden geen lichtinstallatie, wordt vervolgd.
Op 27 november spelen we de onvervalste Oosterhoutse derby tegen SCO op ‘De Contreie’ aanvang 14.30 uur.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.