‘EddeGijUtOkAl? Eindelijk verschijnt er –en wel onder auspiciën van het jubiler…

[ad_1]
‘EddeGijUtOkAl?

Eindelijk verschijnt er –en wel onder auspiciën van het jubilerend Genootschap der Volledigen- dit carnavalsseizoen een boek, dat geheel en volledig in het teken staat van de Oosterhoutse carnavalsinsignes!

Dit fullcolour boekwerk, dat 63 jaar in voorbereiding is geweest, telt ongeveer 222 pagina’s. Daarbij staat het helemaal vol met anekdotes, geschiedkundige informatie, prachtige foto’s, ontwerptekeningen en natuurlijk uitgebreide beschrijvingen van alle carnavalsinsignes tot nu toe…

Bestel nu het jubileumboek 22 jaar Het Genootschap der Volledigen via www.volledigen.nl

Doen!

Hatsiekedee!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.