Koploper TSC verliest thuis met 2-3 van vv Oosterhout . Wat een spannende comp…

[ad_1]
Koploper TSC verliest thuis met 2-3 van vv Oosterhout .

Wat een spannende competitie gaat dit worden. Wekelijks een andere koploper en het puntenverschil kan niet kleiner. TSC ontving vandaag vv Oosterhout op een wat zure namiddag waar Sint Nikolaas eerder op de dag voet aan wal in Oosterhout had gezet. Uiteindelijk geen presentje voor TSC vandaag . Na 90 minuten bleven de pupillen van trainer Ad van Seeters met lege handen achter . 25 minuten lang was er maar een ploeg aan de bal en dat was TSC . Naarmate de wedstrijd vorderde werd TSC gevaarlijker wat volgde was een bal op de lat van Tyrone Zschusschen . Daarna een gekeerd schot van Samuel van den Haspel gelukkig was daar Marnix van der Velden , het groot jeugdig talent die goed meegelopen de bal binnen wist te tikken 1-0. Dik verdiend en mooi meegenomen. Pas na 30 minuten de eerste doelpoging van vv Oosterhout op Yannick Millenaar echter zonder gevaar. Toch putte Oosterhout wel moed uit die actie , het voelde gewoon aan dat er met wat meer druk en pressie meer mogelijk was. Je voelde het al aankomen als het ware aan de zijlijn. Dat de achterhoede van TSC een handje mee ging helpen was voor de vv Oosterhouters mooi meegenomen. Eerst was het aanvoerder en uitblinker bij Oosterhout Stijn Biemans die een te zachte terugspeelbal wist te onderscheppen en beheerst de 1-1 binnenschoof . Even later scoorde de Oosterhouters ook nog de 1-2 wederom door te lang aarzelen in de TSC achterhoede. Voor TSC kwam er nog een grote domper pal voor rust moet Wouter van Steijn ook nog eens geblesseerd gewisseld worden. Voor hem kwam Sofyan Asrih in het veld. Na de thee weer gelijk een feller en goed combinerend TSC . vv Oosterhout liep opnieuw achter de feiten aan en daarom was het zondermeer terecht dat TSC via een prachtige kopbal van Samuel van den Haspel de 2-2 scoorde. Trainer Ad van Seeters bracht Eric Boateng voor Jonathan Yuya in de hoop alsnog een goal te forceren voor de volle winst . De verder sportieve wedstrijd die op het scherpst van de snede maar zeker niet onsportief gespeeld werd stond onder de prima leiding van scheidsrechter P. Hoeks die zelfs niet 1 keer geel hoefde te trekken. De beste kansjes waren zeker voor TSC maar als vv Oosterhout eruit kwam leek er in die aanvallen net meer agressie en overtuiging te zitten. Sofian Asrih van TSC had de meeste pech dat zijn schot 5 minuten voor het eind via een hoofd van een verdediger alsnog over ging , hun doelman was kansloos geweest. Echter bij de eerst volgende uitbraak was het opnieuw de TSC verdediging die niet resoluut genoeg ingreep . Weer was het routinier Stijn Biemans van vv Oosterhout die doelman Yannick Millenaar passeerde en met nog 3 minuten te gaan de 2-3 liet aantekenen. Dat in de laatste minuten de net ingevallen Bas Blokdijk nog een open kans op de gelijkmaker miste was extra zuur voor TSC . Zelfs het toch zeker verdiende gelijke spel zat er vandaag niet in voor TSC . Sterker nog , de koppositie afstaan, een nederlaag tegen vv Oosterhout en de 1e nederlaag van dit seizoen waren feiten waar je juist vandaag niet vrolijker van kan worden. Volgende week geen competitievoetbal en de week daarop uit naar Waspik. Nog steeds is er niets bijzonders aan de hand, TSC staat na 11 wedstrijden netjes op een 3e plaats met maar 2 punten achterstand met een talentvolle ploeg waar we nog mooie dingen van gaan zien . Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Calvin Clemens, Ousamma Bosaid, Devon van Dam, Robin van Beijnen, Wouter van Steijn, Marnix van der Velden, Miquel Dolion, Samuel van den Haspel, Tyrone Zschusschen , Jonathan Yuya. HJ

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.