Zaterdagmiddag hadden Ad en Peter weer een boel enthousiaste mensen te gast bij …

[ad_1]
Zaterdagmiddag hadden Ad en Peter weer een boel enthousiaste mensen te gast bij de zaterdageditie van Oosterhout Vandaag.
Eerst spraken zij met Mieke Jorissen van Juzt Pleegzorg en pleegouder Aimee Langer.Een mooi gesprek over extra ruimte hebben in je hart voor een kind dat even niet thuis kan wonen, de noodzaak van meer gezinnen die pleeggezin willen worden en hoe dat dan werkt. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gerust eens op de website van Juzt; www.juzt.nl/pleegzorg
Daarna was het tijd om kennis te maken met Prins Mienus XIII de nieuwe leutvorst die op 11-11 aan het volk werd gepresenteerd. En Mienus kwam niet alleen. Naast de OCS voorzitter bracht hij ook zijn klein gevolg mee.
Nadat de confetti in de studio weer was nedergedaald spraken Ad en Peter met Rob van Buitenen en Dirk-Jan de Jong over de energiemarkt die op 19 november 2016 in de Bussel wordt gehouden. Verduurzamen moet en daar kunt u kennis maken met diverse duurzame producten en concepten. meer informatie vindt u op www.energiemarktoosterhout.nl.
Natuurlijk kwamen er ook weer een aantal lokale politici langs om na te praten over de raadsvergadering. Er was voldoende stof om te bespreken met Marleen Hemmer (D66), Willem-Jan van der zanden (GroenLinks) en Walther Hoosemans (Gemeentebelangen Oosterhout)

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.