Aftreden Prins Mienus 13 Het bestuur van OCS De Smulnarren heeft kennis genomen…

[ad_1]
Aftreden Prins Mienus 13

Het bestuur van OCS De Smulnarren heeft kennis genomen van het besluit van Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIII om per direct af te treden als Prins van Kaaiendonk. Het bestuur betreurt, maar respecteert het besluit van Zijne Ontzettend Hoogheid. Aanhoudende aantijgingen op ongekende wijze omtrent zijn privéleven en de vele kritiek op zijn functioneren hebben hem doen besluiten deze beslissing te nemen.

Hij ervaart dit als een persoonlijke teleurstelling en een te grote aanslag op zijn privéleven. Het bestuur zal zich beraden op de ontstane situatie. OCS de Smulnarren organiseert al meer dan 60 jaar carnaval in Kaaiendonk en zal ook dit seizoen er wederom een grandioos feest voor alle Smulnarren en Smulnarinnen van maken.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.