Rijden zonder rijbewijs De politie heeft woensdag 16 november 2016 omstreeks 01…

[ad_1]
Rijden zonder rijbewijs

De politie heeft woensdag 16 november 2016 omstreeks 01.25 uur op de Backer en Ruebweg een 26-jarige Oosterhouter aangehouden ter zake rijden zonder rijbewijs. De man probeerde de politie nog om de tuin te leidden door van plek te wisselen met een van de andere inzittenden.

Politielogo op motorkap politieauto
Agenten zagen een Audi rijden in de Oosterhoutse wijk Besterd. Ze herkenden de bestuurder als zijnde een 26-jarige Oosterhouter. De dienders weten ambtshalve dat het rijbewijs van deze man geschorst is. Er zaten drie mannen in de auto. Ze zagen dat de bestuurder met hoge snelheid richting A27 reed en daarbij een rood verkeerslicht negeerde. De automobilist reed de A-27 op en doofde de lichten. De agenten raakten de auto kwijt maar pikten die op de A59 weer op. Uiteindelijk vond de controle plaats op de Backer en Ruebweg. Inmiddels zat daar een ander persoon achter het stuur. De verdachte die in Oosterhout achter het stuur zat, was onderweg verhuisd naar de achterbank. Hij is aangehouden. Tijdens het verhoor verklaarde hij dat hij in ’s-Gravenmoer van plek gewisseld was. Hij krijgt een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs en de andere geconstateerde overtredingen. De auto is in beslag genomen.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.