Aanbieders hulp bij het huishouden bekend De gemeenten Drimmelen, Geertruidenbe…

[ad_1]
Aanbieders hulp bij het huishouden bekend

De gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem hebben gezamenlijk een nieuwe basisovereenkomst voor huishoudelijke hulp afgesloten met zestien aanbieders. Hiermee is een goede en duurzame basis gelegd voor hulp bij het huishouden voor de inwoners van de aangesloten gemeenten.

Begin 2016 is een bestuurlijke aanbesteding voor de huishoudelijke hulp gestart vanuit de gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg, Werkendam en Woudrichem. Na de uitspraken van de Centrale Raad van Beroep over de hulp bij het huishouden in mei jl. is de gemeente Oosterhout ook aangeschoven bij deze aanbesteding. Wethouder Marian Witte: ‘We zijn blij dat we met deze aanbesteding onze inwoners snel weer huishoudelijke hulp kunnen bieden. Mensen hebben ruime keuze uit aanbieders met wie we goede werkafspraken hebben gemaakt.’

In overleg met cliëntvertegenwoordigers van de diverse gemeenten en aanbieders van huishoudelijke hulp is het inkoopproces doorlopen. Dit heeft geresulteerd in een akkoord tussen gemeenten en aanbieders. Vanaf 1 januari 2017 kunnen mensen kiezen uit 16 aanbieders met wie een contract gesloten is:

ActiefZorg
Axxicom
Alea Care
Alfa & Zorg BV
Correct Zorg
De Wijngaerd
Het Zorgteam Oosterhout
Hulptehuur.nl
JMS Thuiszorg
Laverna Dagbesteding, Zorg & Welzijn
Poetszorg
Stichting DSO
Stichting Zorgorganisatie Het Hoge Veer
Thuiszorg Matilda Nederland
Tzorg
Vitaal Thuiszorg[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.