Uitreiking keurmerk ‘veilig en schoon’ Warande aan wethouder Witte Woensdag 16…

[ad_1]
Uitreiking keurmerk ‘veilig en schoon’ Warande aan wethouder Witte

Woensdag 16 november is het keurmerk ‘veilig & schoon’ voor Recreatieoord de Warande uitgereikt aan wethouder Marian Witte. “Wat zijn we trots dat we na al het harde werken van het afgelopen jaar dit keurmerkschildje aan de muur mogen hangen!” Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon toont Recreatieoord de Warande aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en correct uitgevoerd worden door de medewerkers.
“In Oosterhout hadden de binnen- en buitenzwembaden het keurmerk altijd al. Maar nu Recreatieoord de Warande een combinatiebad van binnen en buiten is, ligt de lat van het naleven van de eisen van het keurmerk een stuk hoger. Het is dus extra bijzonder dat alle medewerkers van dit prachtige complex ervoor gezorgd hebben dat alle bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en correct uitgevoerd worden.” aldus Mariska Hol van Stichting Zwembadkeur®. Het Keurmerk is een, door de zwembadbranche ingestelde, regeling met het wettelijk kader als ondergrens en daarboven op een aantal extra kwaliteitseisen.

“Er is ontzettend hard gewerkt door de medewerkers van Recreatieoord de Warande om op alle fronten te voldoen aan de kwaliteitseisen van dit belangrijke keurmerk. Jullie mogen dit schildje dan ook vol trots aan de muur hangen.” vertelde een enthousiaste wethouder Marian Witte.

Het keurmerk omvat verschillende wettelijke kaders die voor zwembaden van toepassing kunnen zijn. Naast de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (Whvbz) zijn dit bijvoorbeeld: – waterleidingwetgeving en legionella preventie – ARBO – hazard analysis critical control points (HACCP) — wet milieubeheer – gebruiksvergunning en besluit attractie- en speeltoestellen.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.