Feestelijke opening IJsbaan Dorst Op zaterdag 17 december 2016 om 14.00 uur wo…

[ad_1]
Feestelijke opening IJsbaan Dorst

Op zaterdag 17 december 2016 om 14.00 uur wordt de ijsbaan Dorst op het trainingsveld van de VV Neerlandia ‘31 feestelijk geopend. De opening zal plaatsvinden door Wethouder Willemsen van de Gemeente Oosterhout. Deze feestelijke opening zal worden opgeluisterd door de Fanfare St. Joris. Vanaf 14.30 uur kan er geschaatst worden met daarbij muzikale begeleiding van de kapel de Dorstse Boerkes.
Voor de opening zijn alle omwonenden, sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk alle inwoners van Dorst uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en met ons het glas te heffen op dit unieke evenement voor en in Dorst.
De IJsbaan 250 m2 ligt in een verwarmde tent van 600m2.
Alle benodigde vergunningen zijn verleend. Drie weken lang schaatsplezier in een klein dorp als Dorst voor jong en oud, echt uniek. Er zijn speciale middagen voor de leden van de Katholieke Bond van Ouderen, de mensen van de dagopvang van Crataegus, de bewoners van Stichting PIM, de kinderen van de basisschool Marcoen, de kinderen van OP STOOM.
Verder zijn er veel speciale activiteiten, Apres Ski, Hollandse Avond, Duits/Oostenrijkse Avond, Back To The 80’s en discoschaatsen voor de jeugd. (zie www.ijsbaan-dorst.nl)
Verder zijn er elke avond curling wedstrijden door teams van vier personen (aanmelden via www.ijsbaan-dorst.nl)
De kaartverkoop is gestart en kaarten voor het schaatsen (huur schaatsen) en de speciale avonden zijn te bestellen via www.ijsbaan-dorst.nl
Er zal worden gezorgd voor een goede catering!!!
Projectgroep IJsbaan Dorst.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.