Sint Nicolaas dichters in Oosterhout Vandaag Komende zaterdag is Sint Nicolaas …

[ad_1]
Sint Nicolaas dichters in Oosterhout Vandaag

Komende zaterdag is Sint Nicolaas tussen 15.00 en 17.00 uur in cafe de Apotheek op de Markt te gast in Oosterhout Vandaag. De traditie met de voordracht van speciale gedichten voor de goedheilig man wordt ook dit jaar weer voortgezet. De redactie heeft al elf gasten van het afgelopen jaar bereid gevonden om in dichtvorm de strijd met elkaar aan te gaan.

Peter de Kock,Joost Roovers, Lia Ligtenberg, Jan Trapman, Jos Gorisse, Anton Kamps, Alexandra Beekers, Ad Caron, Marleen Hemmer, Victor Oudhoff en Jan Peters hebben hun medewerking al toegezegd. Mogelijk worden nog enkele dichters aan de line-up toegevoegd.

De jury bestaat uit de Sint, de winnaar van vorig jaar Frank Lambregts en kinderboekenschrijver Eus Roovers.

De gedichten zijn live te beluisteren via ORTS radio, ook worden TV opnamen gemaakt.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.