Afsluiting Provincialeweg Oosteind In verband met de nodige werkzaamheden aan d…

[ad_1]
Afsluiting Provincialeweg Oosteind

In verband met de nodige werkzaamheden aan de ondergrondse olieleiding onder de Provincialeweg in Oosteind, wordt deze weg vanaf morgen (24-11-2016), 7.00 uur, tot en met 21 december 2016 afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en wandelaars kunnen er gedurende die periode wel langs.

De werkzaamheden en de communicatie erover zijn in handen van het bedrijf Rotterdam-Rijn-Pijpleiding (RPP).

Het gaat om het wegvak tussen de Hogedijk en de Donge. Automobilisten richting ’s Gravenmoer worden omgeleid via Dongen. Van de Hogedijk kan wel gebruik gemaakt worden. De winkels en andere bedrijven in Oosteind en ‘s Gravenmoer blijven bereikbaar, al zal er een omleiding gevolgd moeten worden.

De werkzaamheden dienen nu plaats te vinden omdat verschuiving in de tijd naar achteren, zou kunnen betekenen dat de weg voor langere tijd afgesloten blijft. Er wordt immers in de grond gewerkt en bij eventuele vorst in de wintermaanden is dat niet mogelijk.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.