Gemeente heropent Sauna Oosterhout Vanaf vandaag 25-11-2016 is Sauna Oosterhout…

[ad_1]
Gemeente heropent Sauna Oosterhout

Vanaf vandaag 25-11-2016 is Sauna Oosterhout heropend. Dat heeft burgemeester Huisman besloten. Op 13 oktober was de sauna gesloten, omdat de legionellabacterie werd aangetroffen. Na reiniging van het watersysteem is er bij herbemonstering van alle saunaruimten geen legionellabacterie meer aangetroffen. Huisman: ‘Ik ben blij dat de eigenaar de nodige maatregelen heeft getroffen en er weer veilig gebruik kan worden gemaakt van de sauna. Ook heeft de eigenaar in overleg met de GGD een risicoanalyse gedaan en heeft hij op basis daarvan een beheersplan gemaakt. Hiermee heeft het bedrijf voldaan aan de voorwaarden om weer open te kunnen gaan.’


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.