Vader en schoonzoon raken slaags in Oosterhout Een vader en moeder gingen langs…

[ad_1]
Vader en schoonzoon raken slaags in Oosterhout

Een vader en moeder gingen langs bij hun dochter en haar vriend vanwege mogelijke problemen. De vader dreigde met een riek maar raakte zelf gewond.

Donderdagavond 24 november om 19.30 uur kwam een melding binnen bij de politie. Er zou een vechtpartij zijn in de wijk Slotjes. Agenten kwamen aan op het adres en zagen één van de vechters. Tegelijkertijd liep op het politiebureau een tweede betrokkene (56) gewond binnen. Hij verklaarde met de vriend (39) van zijn dochter gevochten te hebben. Daarbij had hij de schoonzoon met een riek bedreigd. De vriend gooide op zijn beurt met een fiets. Daardoor raakte de vader gewond. Daarna raakte men slaags met elkaar op straat en zijn er nog wat klappen over en weer gevallen. Beide heren werden aangehouden. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht.

Huiselijk geweld
Huiselijk geweld is geweld dat door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer is gepleegd. Het kan daarbij gaan om lichamelijk en seksueel geweld en om psychisch geweld, zoals bedreiging en belaging (‘stalking’). Huiselijk geweld kan de vorm aannemen van kindermishandeling en seksueel kindermisbruik, partner-relatiegeweld in alle denkbare verschijningsvormen, en mishandeling of verwaarlozing van ouderen.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.