Vanaf 28 november werkzaamheden omgeving stadhuis Tijdelijk voetpad tussen park…

[ad_1]
Vanaf 28 november werkzaamheden omgeving stadhuis

Tijdelijk voetpad tussen parkeerplaats en ingang stadhuis

Voetpad nabij stadhuis tijdelijk afgesloten
In de week van maandag 28 november en de week daarna wordt de sloot gebaggerd tussen Slot Brakestein en het stadhuis. Hiervoor wordt het voetpad tussen de parkeerplaats (bij de Slotlaan) en de ingang van het stadhuis afgesloten. Er komt dan een tijdelijk voetpad met rijplaten voor in de plaats. Bezoekers die hier niet over willen gaan, kunnen ook vanaf de andere toegang van deze parkeerplaats het stadhuis bereiken. Mensen met een invalidenparkeerkaart kunnen de auto parkeren op de parkeervakken vlak naast de ingang van het stadhuis. De werkzaamheden duren 2 weken.
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.