TSC naar 2e plaats na 0-4 zege bij Waspik. Tyrone Zschusschen scoort hattrick . …

[ad_1]
TSC naar 2e plaats na 0-4 zege bij Waspik.
Tyrone Zschusschen scoort hattrick .

Eindelijk eens een uitslag die recht doet komen aan het spel van TSC . Wekelijks staat er een goed combinerend TSC dat telkens op het nippertje dik verdiend wint of zelfs onnodig gelijk speelt . Sneu dat daardoor een aantal punten verspeeld zijn die op het eind van het seizoen van doorslaggevende aard zouden kunnen zijn geweest . Gelukkig is de schade tot nu toe beperkt gebleven , maar toch. Vandaag bleek het dus toch wel goed te kunnen gaan. Van meet af aan was TSC de bovenliggende partij en combineerde het waar het kon en probeerde het op die manier Waspik naar een nederlaag te spelen. Waspik dat het vooral de eerste periode van deze competitie boven verwachting goed had gedaan en al mooi de 1e periode had weten binnen te halen kon dit spel niet bijbenen. Uit een prachtige voorzet van Jonathan Yuya was het Tyrone Zschusschen die scoorde 0-1 binnen 30 minuten. In de 35e minuut weer raak weer was het Tyrone die de bal onhoudbaar wist binnen te werken 0-2. Tevens de ruststand en een fijne uitgangspositie voor de 2e helft. TSC kwam scherp uit de startblokken en terwijl het overgrote deel van de beide supporters groepen nog in de kantine zat, was het Jonathan Yuya die de 0-3 voor TSC liet aantekenen. Trainer Ad van Seeters die afgelopen weekend toch al een bijzonder feestje te vieren had omdat hij 45 jaar getrouwd was met zijn Nelleke kon echt genieten. Bij deze wil ik hun beiden dan ook namens heel TSC feliciteren met dit heugelijke feit . Dat Tyrone daar ook nog even aan mee wilde werken door zijn 3e en voor TSC dus de 0-4 aan te laten tekenen was alleen nog maar heel leuk voor alles wat TSC was en niet te vergeten de statistieken. Voor Tyrone Zschusschen zelf was het een bijzondere en dik verdiende beloning voor de moeilijke periode die hij aan het begin van het seizoen had. In de 2e helft bracht trainer Ad van Seeters Bas Blokdijk nog voor Samuel van den Haspel , Jeroen Martens voor Wouter van Steijn en Eric Boateng voor Jonathan Yuya. TSC nam een mooie en dik verdiende en ruime 0-4 overwinning mee naar Oosterhout. Een mooie uitgangspositie voor komende zondag als Zigo uit Tilburg op bezoek gaat komen.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.