VV Oosterhout wint de 2de derby in 3 weken De treffer kwam uit de lucht vallen, …

[ad_1]
VV Oosterhout wint de 2de derby in 3 weken
De treffer kwam uit de lucht vallen, de 3 punten schrijven we blij bij!

Zondag 27 november op het programma voor VV Oosterhout de 2de derby in drie weken nu tegen SCO de vereniging waar we zéér gastvrij ontvangen zijn in oktober na de brand op ‘De Contreie’.
Na de wedstrijd werd SCO hier, bij monde van Bert-Jan de Ronde, voorzitter van VV Oosterhout, hartelijk voor bedankt en mocht Isabella van Wely een luchtfoto van ‘De Elskens’, de thuisbasis van SCO, in ontvangst nemen. Isabella op haar beurt bedankte namens SCO de voortreffelijke samenwerking in die maand, een samenwerking waar beide verenigingen van geleerd hebben!
Overtredingen: De wedstrijd, die onder leiding stond van de goed leidende heer v/d Zwan, hij wilde niet pietluttig fluiten en er een echte derby van maken, was in de eerste helft voor VV Oosterhout. SCO kon slechts met de nodige overtredingen VV Oosterhout afstoppen en vooral Floriaan van Wijnen kwam goed weg dat hij na een charge op de benen van Stijn Biemans slechts met geel bestraft werd. SCO loerde met Jordi van Wijnen op een counter, kwam er al een kans dan stond vandaag Ramon Everduim op zijn plaats en pareerde hij de doelpogingen.
Kansen: De eerste grote kans voor VV Oosterhout was al na twee minuten toen Stijn Biemans een vrije trap op de rand van de zestien meter mocht nemen. Zijn snoeiharde pegel werd echter geweldig gestopt door Rodney Schrauwen (gezien zijn rugnummer niet de eerste keus van Freddy Kruijs). Tien minuten later werd Stijn Biemans met een mooie pass vrijgezet voor de keeper van SCO, zijn schot ging echter langs, voor hem, de verkeerde kant van de rechterpaal. Kevin van den Heijkant zag zijn schot gestopt en Derek Brison kon het net raken maar werd in buitenspelpositie afgevlagd. De ruststand was 0-0.
Rommelig: De tweede helft verliep rommelig wel was het VV Oosterhout nu dat een paar overtredingen nodig had om zich SCO van het lijf te houden. Raymon Raams liep tegen zijn 4de gele kaart aan en mag tegen Hilvaria volgende week vanaf de zijlijn toekijken.
Om het tij te keren wisselde Jorco de Kok Derek Brison in de 70ste minuut voor Tarik Maamar en een paar minuten later noodgedwongen Yeswindum Gire voor Matthew Coenraadts.
Subliem doelpunt: In de tachtigste minuut scoorde Ryan Snoeren op aangeven van Tarik Maamar een prachtige goal, Rodney Schrauwen zag de bal pas toen hij in het net lag. SCO probeerde met opportunistisch voetbal nog een gelijkspel af te dwingen, Ramon Everduim wist echter alle doelpogingen te pareren. Al met al een matige derby met een gelukkige winnaar VV Oosterhout.
Volgende week zondag 4 december een uitwedstrijd voor VV Oosterhout tegen Hilvaria uit Hilvarenbeek, Adres sportpark ‘De Roodloop’ Uranusstraat 1 5081 TB Hilvarenbeek.
Daarna op 11 december thuis tegen Veerse Boys. Er wordt dan ook een sponsorloop gehouden waar inschrijven nog voor mogelijk is, zie elders in dit blad. Op 18 december de inhaal wedstrijd tegen Gilze en hierna de winterstop.

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.