Oosterhouter aangehouden in onderzoek ontvoering Vandaag, dinsdag 29 november 2…

[ad_1]
Oosterhouter aangehouden in onderzoek ontvoering

Vandaag, dinsdag 29 november 2016, zijn een 38-jarige Oosterhouter, een 39-jarige Bredanaar en een 27-jarige vrouw uit Enschede aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering die op dinsdagmorgen 29 december 2015 in Breda plaatsvond. Twee mannen destijds 18 en 42 jaar werden vanaf het terrein van een garagebedrijf aan de Aardenhoek ontvoerd.

In de boeien, aangehouden
De slachtoffers werden uiteindelijk aan het begin van de nieuwjaarsnacht in het buitengebied van Chaam ongedeerd aangetroffen. In het onderzoek zijn al eerder drie arrestaties verricht. De politie houdt rekening met nog meer aanhoudingen in dit onderzoek[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.