Oosterhouter aangehouden op verdenking van meerdere aanrandingen Een man die wo…

[ad_1]
Oosterhouter aangehouden op verdenking van meerdere aanrandingen

Een man die wordt verdacht van aanrandingen van verschillende jonge vrouwen is maandag aangehouden. Een compositietekening bracht de politie op zijn spoor.

Maandag 28 november 2016 is een 32-jarige man woonachtig in Oosterhout aangehouden op verdenking van aanranding. Hij zou in de periode tussen november 2015 en november 2016 mogelijk diverse vrouwen in Oosterhout aangerand hebben. De slachtoffers hebben de leeftijd tussen 17 en 34 jaar. Een van de slachtoffers kon een zodanig duidelijk signalement van de dader geven dat er een compositietekening gemaakt kon worden. Via die tekening kwam de politie op het spoor van de verdachte die is aangehouden. De verdachte is donderdag 1 december voor de Rechter-Commissaris geleid die heeft besloten dat de verdachte voorlopig vast moet blijven zitten.

Oproep
Uit het onderzoek blijkt dat er mogelijk nog meer vrouwen slachtoffer zijn geworden van deze verdachte die hiervan nog geen melding hebben gedaan bij de politie. De aanrandingen vonden plaats in de avonduren en vooral in de omgeving van het centrum van Oosterhout. Het zou kunnen zijn dat er van de aanrandingen getuigen zijn. Het verzoek voor beiden, mogelijke slachtoffers en getuigen, is om contact op te nemen met de politie
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006).


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.