Bestuur ORTS treedt terug, nieuw interim bestuur aangesteld

[ad_1]
Voorzitter Ad Kraamer en José Nijeholt treden terug uit het ORTS bestuur. Eerder gaf penningmeester Peter Boudewijns al aan dat hij zijn functie neerlegt. De beslissing van Ad en José volgt na een vergadering met het Interim Management Team waarbij de vraag aan de orde kwam of het bestuur bereid was terug te treden. Er is inmiddels een interim bestuur aangesteld.

Ad Kraamer: ”Het bestuur kon met de hem ter beschikking staande financiële middelen de omroep niet voldoende uitbouwen. Omdat een aantal mensen uit Oosterhout wel kansen ziet dit te doen en daarbij nieuwe vrijwilligers kan aantrekken, heeft het bestuur in zijn vergadering van 1 december besloten hen de gelegenheid te geven dit te gaan proberen en zich terug te trekken”.

Dankbaar
We zijn Ad Kraamer, José Nijeholt en Peter Boudewijns dankbaar voor hun inzet voor de ORTS. Zij hebben in een moeilijke periode, na het overlijden van Jeroen Oomen, leiding gegeven aan de omroep.

Interim bestuur
Elle Joosen is bereid gevonden om de functie van penningmeester in te vullen. Daarnaast treden Peter de Hoogh, Walter van Mook, Wim Christ en Lenie Simons toe tot het interim bestuur. Lenie was jarenlang directeur van de VVV in Oosterhout. We zijn erg blij dat zij haar kennis en ervaring wil inzetten voor onze omroep. De formele overname door het nieuwe bestuur vindt zo spoedig mogelijk plaats. Het streven is om volgend jaar in het eerste kwartaal een solide basis te leggen voor het behoud van onze lokale omroep, waarna een definitief bestuur het roer overneemt.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.