VV Oosterhout wint 7e duel op rij ditmaal van Hilvaria!

[ad_1]

Niet je beste wedstrijd spelen en toch winnen is ook een klasse!

Vandaag een grote brand in Waalwijk die van heinde en verre te zien was, erg genoeg weten wij uit eigen ervaring wat dit teweeg brengt. VV Oosterhout wenst de eigenaren en medewerkers van het kunststoffenbedrijf veel sterkte toe.
Vandaag voor VV Oosterhout de wedstrijd tegen Hilvaria een ploeg die in de onderste regionen vertoeft, voor VV Oosterhout dus oppassen geblazen.

Druk op Hilvaria: vanaf het eerste fluitsignaal zette VV Oosterhout druk op de tegenstander, door deze druk werden er een serie kleine kansen gecreëerd Tarik Maamar, Marouane Bouchti, Ryan Snoeren en Derek Brison konden wat schoten op doel lossen maar de keeper van Hilvaria stond op zijn post.
Liesblessure: door de constante druk kwam Hilvaria de eerste twintig minuten niet over de middellijn, hierna begon het spel wat heen en weer te golven en kwam Hilvaria uit zijn schulp. Na 30 minuten spelen een tegenvaller voor VV Oosterhout Kevin van den Heijkant moest met een liesblessure het veld verlaten, voor Youri Siemons de kans op een invalbeurt, die hij verdienstelijk vervulde. In de 40ste minuut een schot van Hilvaria op doel, Ramon Everduim was al gepasseerd, maar de bal kwam via de onderkant van de lat terug het veld in. Ruststand 0-0.
Kleedkamer: na de rust kwam VV Oosterhout niet goed uit de kleedkamer, passes kwamen niet aan, Hilvaria was feller en VV Oosterhout kon hier niets tegenover zetten. Tot de 62ste minuut de aanval werd vanuit de verdediging over drie schijven goed combinerend opgezet Stijn Biemans gaf de laatste pass op Tarik Maamar die doeltreffend afrondde 0-1 op het scorebord.
Hilvaria op zoek: na de voorsprong probeerde Hilvaria druk te zetten op VV Oosterhout om zo de gelijkmaker te forceren. Deze druk leidde tot wat minieme kansen maar echt gevaarlijk werd het niet.
Counteren: door de tactiek van Hilvaria kreeg VV Oosterhout mogelijkheden om te counteren en gebruik te maken van de ruimte op de helft van tegenstander. Een van deze counters leidde de 2-0 in van Derek Brison in hij werd echter wegens buitenspel afgevlagd, hier werd de scheidsrechter gefopt door de keeper van Hilvaria die zijn hand opstak en de assistent die het appél overnam. Derek kwam zeker 2 meter achter de laatste verdediger vandaan, misschien moet hij iets minder hard lopen.
Verlossende treffer: in de 90ste minuut dan een lange trap naar voren van Ramon Everduim, Derek Brison veroverde de bal, hij speelde subliem zijn tegenstander uit en kwam zo vrij voor de keeper te staan 0-2 en de winst in de knip.
Volgende week 11 december VV Oosterhout – Veerse Boys en vanaf 12.00 uur De Contreie cross voor de wederopbouw van het clubhuis. Foro: De winnende coach


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.