Duidelijkheid over de nieuwe prins Carnaval!

[ad_1]
Kaaiendonk is het Antwoord!!
Wat zijn wij trots op Kaaiendonk, wat zijn wij trots op al die Smulnarren, Smulnarrinnekes,
Snotnarren en Snotnarrinnekes, wat zijn wij, als Oosterhoutse Carnaval Stichting, trots en dankbaar dat wij met jullie samen het mooie Kaaiendonkse Carnaval mogen vieren! En dat mag ook wel eens gezegd worden, dat realiseren we ons terdege!
Wij zijn ons bewust van het feit dat, iedereen die het Kaaiendonks Carnaval een warm hart toedraagt, ook dit jaar er weer alles aan zal doen om er een fantastisch carnaval van te maken. Hoe
dan ook! Wat er ook gebeurt….Kaaiendonk geeft en is het antwoord! Dit beseffen wij ons maar al te goed!

En omdat Wij met zun allen Kaaiendonk maken tot wat het is nodigt de OCS iedereen (!!) uit voor een prachtige verenigingenavond, dit jaar in onze eigen leuttempel De Bussel.
En Smulnarren, Smulnarrinnekes, Snotnarren en Snotnarrinnekes, De OCS garandeert u: Onduidelijkheden worden duidelijk….onzekerheden worden zeker….vragen worden beantwoord….ut kan alle kaante op….met andere woorden: Kaaiendonk heeft het antwoord! En om dit lot te tarten…om te laten zien dat Kaaiendonk voor alles een antwoord heeft..dat Kaaiendonk geen bijgeloof heeft maar in zichzelf gelooft ….
De verenigingen avond is op Vrijdag de 13de januari 2017.
We zeggen tenslotte dit jaar niet voor niks:
Geluk ies van de zotte!
En dat gaan wij deze avond samen met jullie bewijzen! Kom dus naar de Bussel vanaf 20.00 uur voor een prachtige carnavalsavond met muziek, onderscheidingen én meer, geloof ons maar….
en Wij, heel Kaaiendonk, zullen aan iedereen laten zien dat het Kaaiendonks Carnaval leeft!!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.