Opening IJsmarkt Oosterhout Geniet van de winterse sfeer, bijzondere optredens e…

[ad_1]
Opening IJsmarkt Oosterhout
Geniet van de winterse sfeer, bijzondere optredens en schaats mee!

De IJsmarkt opent officieel haar deuren op vrijdag 16 december om 18.30 uur. Zorg dat je het unieke openingsspektakel op de markt niet mist. En geniet daarna ruim drie weken lang van winterse sferen, bijzondere optredens en natuurlijk heel veel ijsplezier. In de voorverkoop koop je al een 10-rittenkaart voor € 32,50.

Een tipje van de sluier
De kerstman komt vrijdag 16 december letterlijk aangevlogen, waarna wethouder Marcel Willemsen de officiële openingshandeling verricht. Maar daarna zijn de spotlights gericht op Isabella Smits. Deze jonge getalenteerde kunstschaatsster zag je eerder in de finale van Super Kids! DJ’s Wipneus en Pim zorgen om 19.30 uur dat het feestplezier nog groter wordt. En als je meteen al zin hebt om je schaatsen onder te binden, dan kan je van 20.00-22.00 uur vrij schaatsen (entreeprijs €4,- p.p.). Natuurlijk zijn er op locatie ook schaatsen te huur en ben je meer dan welkom voor een lekker drankje en hapje aan de bar.

Koop deze week je 10-rittenkaart!
Tot aan de opening van de IJsmarkt heeft de stichting een hele mooie aanbieding: Koop een 10-rittenkaart voor slechts € 32,50 (normale prijs €40,-)! Daarbij ontvang je ook één gratis uitrijkaart voor parkeergarage De Basiliek. De 10-rittenkaart is alleen verkrijgbaar in de voorverkoop bij het VVV/De Bussel en diverse horecagelegenheden aan de Markt en de Klappeijstraat.

Schaatsactiviteiten en evenementen
De Oosterhoutse Herensociëteit “De Eendragt” bestaat dit jaar 175 jaar. Een goed moment om iets bijzonders voor de stad te doen. Zij maken het mogelijk, met de hulp van vele vrijwilligers, sponsoren en subsidie, dat alle inwoners van Oosterhout kunnen genieten van de ijspret. Dagelijks kan er vrij geschaatst worden, maar er worden ook 13 schaatsactiviteiten georganiseerd. Van schaatclinic door IJsco, Curling, Peuterschaatsen en een Nieuwjaars duik. Maar wat dacht je van evenementen (gratis toegang) als de Santa Run, een concert van vier Dickens Koren, optredens van de River Zydeco Band, Selectiv en DJ Wipneus en Pim? Kortom, reden genoeg om tussen 16 december en 8 januari regelmatig een bezoek te brengen aan de IJsmarkt Oosterhout.

Verplaatsing weekmarkt
Vanaf zaterdag 10 december tot en met zaterdag 14 januari zal de weekmarkt van Oosterhout verplaatst worden De Heuvel in het centrum van Oosterhout.

Meer informatie, de openingstijden en het volledige programma: www.ijsmarkt.nl
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/ijsmarktoosterhout


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.