Oosterhout Vandaag op zaterdag

[ad_1]

Zaterdagmiddag 15.00 uur is het weer tijd voor de zaterdag editie van Oosterhout Vandaag. Het live radiomagazine van de ORTS over maatschappij, cultuur en politiek.
Deze zaterdag verwelkomen we Borg Bakker als nieuwe presentatrice bij Oosterhout Vandaag op zaterdag. Iedere kaaiendonker kent Borg van haar ongeevenaarde carnavalsprogramma ‘ut Kaais Kwartierke’. Haar presentatiepartner Willem Van Hooijdonk zal Borg door haar #Ovoz debuut slepen.
Willem en Borg praten deze zaterdag met de organisatoren van de Santa Run die op 17 december weer gehouden wordt.
Daarna praten Borg en Willem met de mensen van van de IJsmarkt die op 16 december opengaat. Hoeveel moet er nog gebeuren en wat mogen de Oosterhouters verwachten aan activiteiten op de Markt?
Na het nieuws van 16. 00 uur gaan we het hebben over de wisseling in bestuur bij de lokale omroep. Het bestuur doet een stap terug en een interim bestuur is aan de slag gegaan. Willem van Hooijdonk zet even voor dit onderwerp even zijn presentatie-pet af en zijn ORTS woordvoerder pet op. Verder zullen Walter van Mook en Wim Christ als bestuursleden a.i. aanschuiven.
En natuurlijk zijn er lokale politici uitgenodigd waarmee de staat van de stad en de onderwerpen van de komende raadsvergadering van 13 december 2016 gaan bespreken. Te gast zijn voorman Cees Noltee van GroenBrabant, financieel specialist Jelle Alkema van het CDA Oosterhout en Willem-Jan van der Zanden fractievoorzitter van GroenLinks Oosterhout[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.