Benefietavond VV Oosterhout geslaagd !!

[ad_1]

Vrijdagavond 9 december was het dan eindelijk zo ver de grote Benefietavond van VV Oosterhout ging van start in grote zaal van De Pannenhoef. Ruim 300 bezoekers genoten op deze avond van een keur aan artiesten die allemaal ten bate van de club deze avond gratis op het podium verschenen. De grote zaal was in de kleuren van de club en de sfeer onder de bezoekers zat er al gauw goed in. Mede door de inzet van vele vrijwilligers, artiesten, bedrijven en sponsors is deze avond een succes geworden voor VV Oosterhout. Ook het nieuwe clublied werd voor de allereerste keer ten gehore gebracht. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club zal de uiteindelijke opbrengst van deze avond bekend worden gemaakt. Bianca Dijck van Flits en Klik maakte voor Oosterhout Vandaag de volgende mooie fotoreportage

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.