Gaat de optocht wel door dit jaar?

[ad_1]

Ja natuurlijk gaat de optocht door, maar OCS de Smulnarren is op zoek naar een (vice)voorzitter van de optochtcommissie. U viert carnaval op uw eigen manier, maar op de zondag tijdens de grote optocht zorgt u samen met de verenigde optocht commissarissen ” VOC” dat de optocht ordelijk verloopt.
De optocht is het hoogtepunt van carnaval, waarbij een onafhankelijke jury de deelnemers van de optocht beoordeelt, zodat de deelnemers op de Markt de uitslag te horen krijgen.
U bent een teamplayer die vanaf november tot de carnaval enkele avonden wil besteden aan de voorbereidingen. Als (vice)voorzitter bent u lid van de OCS en mag u alle activiteiten bijwonen, maar dit is op vrijwillige basis.
Is uw interesse gewekt neem dan snel contact met ons op. Dan kunt u dit seizoen al schaduw draaien met het huidige team.
Neem een kijkje op onze site www.smulnarren.nl Stuur een mail naar secretariaat@smulnarren.nl met uw naam en telefoonnummer een korte toelichting wie u bent en waardoor uw interesse gewekt is.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.