TSC pakt volle winst 0-1 en daardoor koppositie ranglijst uit bij Gilze.

[ad_1]

Vandaag de laatste competitieronde van 2016 waarbij TSC dus uit bij en tegen Gilze moest spelen. Thuis had TSC een nipte 2-1 overwinning behaald en daardoor wist het zeker dat het vandaag ook nog geen makkie zou worden. Toch begon TSC heel voortvarend . Al binnen 5 minuten was het de altijd zeer overtuigend spelend Sofyan Asrih die aan de basis stond van de 0-1. Hij speelde zich prima vrij en gaf de bal perfect op Tyrone Zschusschen die diagonaal de bal binnen schoot 0-1 . Bij TSC toch weer de nodige wijzigingen binnen het elftal voornamelijk vanwege blessure’s. Yannick Millenaar stond weer onder de lat en ondanks het grote speloverwicht van TSC vandaag moest hij toch weer enkele malen zijn talenten laten zien. Op rechtsachter stond Jeroen Martens die na zijn perfect optreden van een week eerder zelfs een basisplaats had af weten te dwingen . Doordat TSC het maar niet wilde lukken om die 2e en mogelijk dus de bevrijdende goal te scoren bleef het risico aanwezig dat Gilze op enig moment zou kunnen scoren. Toch moet worden gezegd dat mede dankzij het prima verdedigende werk van Ousamma Bosaid en Wouter van Steijn centraal achterin met Calvin Clemens op linksachter TSC verdedigend goed stond. Opnieuw was dus vandaag het enige manco het iet scoren. Ook na de thee eenzelfde spelbeeld. TSC overheersend , aanvallend en prima controlerend . Gilze loerend op die ene mogelijkheid en hopend dat de bal een keertje goed wil vallen. Trainer Ad van Seeters bracht in de 2e helft nog wel 3 wissels , te weten Robin van Beijnen voor Ousamma Bosaid, Devon van Dam voor Eric Boateng en Samuel van den Haspel voor Bas Blokdijk. Aanvallend bleef TSC veruit de bovenliggende partij en daarom was het ook niet verwonderlijk dat TSC na 90 minuten dan ook heel verdiend met de 3 punten op zak kon af reizen naar Oosterhout. TSC sluit het jaar 2016 prima af. Het staat immers op de ranglijst nu met het gelijke aantal punten als Beek Vooruit dat vandaag 2 kostbare punten liet liggen tegen NOAD dat stijf onderaan staat. De enige ploeg die daar nog boven kan gaan komen is stadsgenoot Oosterhout al dient daarvoor dan nog wel een inhaalwedstrijd gespeeld en gewonnen moet worden. Trainer Ad van Seeters kan niet anders dan dik tevreden zijn dat TSC ondanks de onnodige gelijke spelen tot nu toe toch op de valreep van 2016 bovenaan staat. De winterstop is welkom, geblesseerde spelers kunnen nu gaan werken aan herstel en 2017 zal het jaar van de waarheid moeten worden. Wat zou het toch leuk zijn om een succesvol seizoen af te ronden in een spiksplinternieuwe kantine. In ieder geval mag ik u allen als trouwe lezer nu al namens heel TSC alvast heel fijne dagen en een heel gezond en sportief 2017 toe gaan wensen . Mocht u in de buurt van de Warandelaan komen dan wil ik u zeker aan raden om eens het mooie sportpark op te lopen en eens even naar de nieuwbouw te gaan kijken . Want wat wordt het een plaatje zoals nu al te zien is. Opstelling TSC vandaag : Yannick Millenaar , Jeroen Martens, Ousamma Bosaid, Wouter van Steijn , Calvin Clemens, Sofyan Asrih, Bas Blokdijk , Miquel Dolion, Eric Boateng, Tyrone Zschusschen, Jonathan Yuya . HJ


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.