VV Oosterhout maakt half om half gehakt van Veerse Boys

[ad_1]

Beek Vooruit en TSC voelen de hete adem van VV Oosterhout in hun nek!

Wat een vreemde opening hoor ik u denken, nou hier de verklaring, VV Oosterhout speelde in totaal 45 minuten prima en 45 minuten minder vandaar! Veerse Boys was op een paar schermutselingen na niet bij machte hier iets aan te veranderen. VV Oosterhout had na 15 minuten de wedstrijd in de knip en verzuimde verder uit te lopen.
Bliksemstart: reeds na 6 minuten fopte Tarik Maamar de defensie inclusief Martijn Clarijs en lag de bal in het doel 1-0. Dit was meteen de inleiding tot een offensief van VV Oosterhout. In de 15e minuut ging Kazim Aydin met de bal aan de haal. Stijn Biemans (topscoorder bij VV Oosterhout) rondde dit buitenkansje onberispelijk af 2-0.
Terugvechten: Veerse Boys probeerde zich terug in de wedstrijd te knokken, op een paar losse flodders na lukte dit echter niet. Het was VV Oosterhout dat op het einde van de eerste helft de beste kansen kreeg, jammer genoeg hadden Tarik Maamar en Ryan Snoeren het vizier niet op scherp staan en brak voor VV Oosterhout de rust aan met een 2-0 voorsprong.
Kinderen onder de zeven: Tijdens de rust liepen de kinderen onder de zeven hun eigen Contreie Cross, 400 meter, gesponsord door ouders opa’s en oma’s, familieleden en andere gulle gevers. In totaal leverde dit evenement bedacht door EDJ-sports en ondersteund door sponsoren € 4120,- op voor de vervanging van de inventaris in het nieuwe clubgebouw. De kinderen liepen gedragen door de wind en liedjes gezongen door Wim Florack in recordtempo rond.
Saai: In de tweede had Veerse Boys Edgard Marquart, met een gele kaart op zak, gewisseld voor Coen Broeders. VV Oosterhout wilde aanzetten voor een tweede offensief op een paar mogelijkheden na lukte dit echter niet en de wedstrijd bloedde langzaam dood. Maikey Luijbrechts kreeg nog een gele kaart. En oh ja Ramon Everduim moest eenmaal handelend optreden, dit deed hij dan ook!
Wissels: Emiel Heefer, de trainer van Veerse Boys probeerde op het eind nog wat te forceren met zijn laatste wissels de 16-jarige Kevin Toorians kwam voor Melvin Blankers en Robbert van Hoek verving Rik Verschuren. Als antwoord hierop wisselde Jorco de Kok de moegestreden Derek Brison voor Youri Siemons, voor de wedstrijd maakte dit niets meer uit het bleef 2-0.
Volgende week de inhaalwedstrijd tegen VV Gilze aanvang 14.15 uur op ‘De Contreie’. Hierna tot het weekend van 28/29 januari de welverdiende winterstop.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.