Twee arrestaties vanwege recente brandstichting kunstwerk

[ad_1]

De politie arresteerde twee jongemannen van 19 jaar oud uit Oosterhout. Ze worden verdacht van brandstichting en een inbraak.

De afgelopen week raakte tot twee keer tot de beeldengroep ‘De Anoniemen” in het Slotpark door brand beschadigd. Zaterdagavond 3 december jl. werd het kunstwerk voor het eerst in brand gestoken. Getuigen zagen toen dat enkele jongeren zich uit de voeten maken. Op woensdag 7 december 2016 was er opnieuw sprake van brandstichting. Agenten waren in de buurt en konden door snel te handelen de schade beperkt houden.

In de cel
Het rechercheonderzoek leidde in de richting van de twee jongemannen. Ze zijn 19 jaar oud en komen uit Oosterhout. Het duo werd dinsdagochtend 13 december 2016 gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij brandstichting en inbraak. Het tweetal is ingesloten in het cellencomplex van de politie en wordt verhoord. De politie verwacht mogelijk nog meer aanhoudingen in dit onderzoek.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.