Vrijdag 16 december lichtjesavond

[ad_1]
Vrijdag 16 december lichtjesavond en sfeervolle ambiance op gedenkpark Leijsenakkers

Op vrijdag 16 december organiseert Stichting Begraafplaatsen Oosterhout in samenwerking met coöperatie DELA een lichtjesavond op gedenkpark Leijsenakkers in Oosterhout. Tussen 18.00 en 20.00 uur is het gedenkpark sfeervol verlicht met honderden kaarsen en fakkels. Nabestaanden krijgen de gelegenheid om een kaars te branden als een warme herinnering aan hun dierbaren. De lichtjesavond biedt hen de mogelijkheid om tijdens deze donkere maanden een bezoek aan het gedenkpark te brengen in een warme, intieme sfeer.

We vinden het belangrijk om nabestaanden te helpen herinneringen levend te houden en de draad van het leven weer op te pakken. Annie Verlaan van Stichting Begraafplaatsen Oosterhout en Marie-Thérèse Theeuwes, locatiemanager uitvaartcentrum Oosterhout vertellen: ‘Zo tegen het einde van het jaar denken veel mensen vaak aan hun overleden dierbare. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn, is in deze periode dan ook extra groot. Door de korte, donkere dagen en het slechte weer is het echter juist moeilijker om de laatste rustplaats te bezoeken. Wij hopen op deze manier troost te bieden, met het licht van de kaarsen en mooie muziek in dit moeilijke jaargetijde.’
Aanvullende informatie
Tijdens de lichtjesavond zijn nabestaanden van harte welkom in het uitvaartcentrum van DELA op gedenkpark Leijsenakkers voor een warm drankje. Het gedenkpark is gelegen aan de Veerseweg 42 in Oosterhout.

Over gedenkpark Leijsenakkers
Met drie kloosters, vele monumentale boerderijen, oude wegen en waterlopen vormt de ‘Heilige Driehoek’ in Oosterhout een oase van rust in de drukte van alledag. Aan de rand van dit historische buitengebied ligt Gedenkpark Leijsenakkers. Het 5 hectare grote park omvat naast het oude en het nieuwe gedeelte van de begraafplaats o.a. twee strooivelden, urnengraven en een columbarium.
De speciale gedenktekens en monumenten, de bijzondere kunstwerken en het Pools ereveld maken Leijsenakkers niet alleen een plaats om te gedenken, maar ook een plek van rust en bezinning voor iedereen.
Het sfeervolle en goed onderhouden gedenkpark biedt alle faciliteiten op het gebied van begraven, asbijzettingen, verstrooiingen en gedenken. Er is ruimte voor iedereen, ongeacht afkomst, gezindte of cultuur. www.leijsenakkers.nl

Over coöperatie DELA
Circa 150 vestigingen, 2.400 medewerkers, 42.000 uitvaarten per jaar en 3,7 miljoen verzekerden maken coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 80 jaar tegen een eerlijke prijs met een begrafenis of crematie, repatriëring, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een 9. DELA is een ‘Great Place to Work’, heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland. www.dela.nl[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.