Nieuwe prins of prinses eert steunpilaren van carnaval.

[ad_1]

Vrijdag 13 januari zal de regerend prins of prinses van Kaaiendonk op de Verenigingenavond in theater De Bussel de onderscheidingen uitreiken aan mensen, die een grote bijdrage leveren of geleverd hebben aan het Oosterhoutse carnaval. Iedereen mag mensen voordragen, waarvan zij vinden dat deze een prinselijke onderscheiding verdienen. De formulieren voor een voordracht vind je op www.smulnarren.nl.

Een prinselijke onderscheiding uitgereikt door de nieuwste telg van het geslacht der Mienussen is iets heel bijzonders in Kaaiendonk. De ordedragers stellen hun werk en wijsheid in dienst van de Prins(es) en het Rijk der Smulnarren, een eerbetoon zonder weergave. U kunt mensen uit uw omgeving voordragen voor zo’n prinselijk eerbetoon, die zij verdienen doordat zij carnaval in Kaaiendonk een warm hart toedragen en daarbij veel en goed werk verrichten, denk hierbij aan uw carnavalsvereniging, carnavalsband, het bouwen van een carnavalswagen en andere zaken die de feestvreugde verhogen.

Kortom als u denkt die persoon verdient dit jaar extra aandacht verdient en voor zijn of haar inzet beloond mag worden met een prinselijke onderscheiding; stuur dan het aanvraagformulier op naar info@smulnarren.nl

Formulieren kunnen worden ingediend tot uiterlijk 9 januari 2017, de onderscheidingen worden op de Verenigingenavond op 13 januari 2017 uitgereikt.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.