VV Oosterhout heeft geen kind aan eerste klasser VVGZ uit Zwijndrecht

[ad_1]

Weer mocht Prince Mboub invallen en weer een salto na een doeltreffende kopbal!
Dinsdagavond stond voor VV Oosterhout de bekerwedstrijd tegen VVGZ, een eersteklasser uit Zwijndrecht, op het programma. We waren uitgeweken naar sportpark ‘De Elskens’ vanwege het feit dat we niet kunnen beschikken over een afgezet veld met verlichting. ‘De Elskens’ een park waar VV Oosterhout nog geen wedstrijd verloren had in de competitie. Achteraf bleek dat VVGZ VV Oosterhout al bestudeerd had bij de wedstrijd tegen TSC en gezien had dat Stijn Biemans een van de gevaarlijke mannen bij VV Oosterhout was, goed gezien en vanavond nog 10 anderen. Alwin en Jorco hadden gelijk de beste wedstrijd van dit seizoen zou gespeeld gaan worden.
Voetballende ploegen: De wedstrijd vanavond stond onder leiding van de heer van Wijk, die een prima partij floot. Vanaf de aftrap was al te zien dat beide ploegen er vol voor wilden gaan. VVGZ probeerde met combinatiespel VV Oosterhout zijn wil op te leggen, echter bij de meeste crosspasses vonden zij of de middenvelders of de verdedigers vandaag onder leiding van Mathieu Kops op hun weg. In de 10de minuut schoot Stijn Biemans een goed genomen hoekschop over. VV Oosterhout kwam goed weg toen VVGZ een hoekschop nam en de kopbal die hierop volgde van de lijn gehaald werd door Matthew Coenraadts.
Treffer: in de 20ste minuut ontsnapte Tarik Maamar aan zijn tegenstander en schoot hij de bal keurig in het doel, de verbaasde, Maarten Vintges had het nakijken 1-0, VVGZ drong aan en met name Jasper Huisman probeerde ook verbaal richting scheidsrechter de wedstrijd te laten kantelen.
Strafschop: in de 45ste minuut ontsnapte de watervlugge Derek Brison aan zijn tegenstander Maarten Vintges kon hem alleen met een overtreding afstoppen. De toegekende strafschop werd door Stijn Biemans onberispelijk ingeschoten 2-0 en rusten.
Tikkie Takkie: na de thee had VVGZ maar liefst 3 wissels toegepast, Mike Roodhorst voor Mats Numan, Koen Kuipers voor Djim Kammerman en Mark Swank, die in de 80ste minuut de enige kaart van de wedstrijd kreeg, voor Tycho Los. In de 50ste minuut een van de mooie aanvallen waarmee VV Oosterhout kwistig strooide de tweede helft. Over een paar schijven lag de bal voor de voeten van Marouane Bouchti die verwoestend uithaalde 3-0.
Tegentreffer: In de 58ste minuut kon de doorgebroken Jasper Huisman iets terugdoen en hij scoorde de 3-1. Wie dacht dat VVGZ ging doordrukken had zich vergist. Het was VV Oosterhout dat steeds gevaarlijker werd. In de 70ste minuut passeerde Stijn Biemans na een assist van Derek Brison en een overstapje van Tarik Maamar eenvoudig de keeper 4-1. De wedstrijd gelopen zou je zeggen, hier dacht Youri Siemons, die een goede partij speelde, anders over hij kwam prachtig door op rechts en gaf Tarik Maamar de kans zijn 2de te maken vanavond.
Prince Mboub: Prince was ingevallen voor Raymon Raams in de 80ste minuut een prachtige aanval over rechts, Tarik Maamar geeft een iets te hoge voorzet toch weet de 1.70 meter grote Prince de bal langs de verbouwereerde keeper te krijgen eindstand 6-1 en dik verdiend.
Voor VV Oosterhout kwam Stefano van der Heijden nog in het veld voor Matthew Coenraadts en Hicham el Youssofi voor Derek Brison. We overwinteren in de beker hoe leuk is dat!

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.