OosterhoutVandaag op Zaterdag 17 december Terwijl we in Oosterhout kampen met m…

[ad_1]
OosterhoutVandaag op Zaterdag 17 december

Terwijl we in Oosterhout kampen met milde griepepidemie is er gelukkig toch zaterdag 17 december weer een editie van ons radiomagazine Oosterhout Vandaag met nieuws, politiek en wetenswaardigheden uit Oosterhout.
Presentatie duo Gerard van Gageldonk en Peter de Hoogh ontvangen in de ORTS studio diverse gasten.
De eerste gasten zijn Danielle Baaij en Theo Michielsen van Stichting Iedereen. Zij komen vertellen over de stichting en het project ‘Down in Town’.
Daarna zijn Ruby Gelderblom en Marie-Louise Gelderblom – van Wanrooij. Zij zijn de baasjes van hond Ziggy die sinds medio november al vermist is. Een gesprek over wat dan allemaal door je heen gaat.
31 december van dit jaar wordt de allerlaatste kerkdienst in de St. Antoniuskerk gevierd. Over hoe nu verder en welke emoties hierbij om de hoek komen kijken praten Gerard en Peter met Jan Poppelaars. Jan is voorzitter van de Antoniusraad.
Na het nieuws van 16.00 uur gaan we praten over weer zo’n leuk initiatief uit Oosterheide: ‘de Eetkamer in de Bunthoef’. Een gesprek met Eugene Springer over de gedachte achter het initiatief.
Zoals u van #OVOZ gewend bent hebben wij ook dit keer weer een aantal lokale politici uitgenodigd om terug te kijken op opmerkelijke zaken uit de politiek. Deze week zijn te gast: Gerard Heintjes van de VVD, D66 raadslid Maarten Hooijmaijers en Ad Strack van Schijndel, fractielid van Gezond Burgerverstand.

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.