Opening IJsmarkt Vanavond vrijdag 16 december is de de IJsmarkt officieel geope…

[ad_1]
Opening IJsmarkt

Vanavond vrijdag 16 december is de de IJsmarkt officieel geopend! Veel bezoekers kwamen een kijkje nemen. Zo waren er speciaal voor deze opening een aantal prachtige shows op het ijs. Naast een grote schaatsbaan is er ook een gezellige ruimte om wat te drinken (ook voor optredens) en een heuse schrobbelèrbar. Je kan schaatsen huren en er is een garderobe. De IJsmarkt is t/m zondag 8 jan open van 10.00 tot 22.00 uur (aangepaste tijden op feestdagen) en heeft een leuk programma voor alle leeftijden! Check www.ijsmarkt.nl voor alle info!

Morgen (za 17 dec) is de ijsbaan in Dorst ook geopend!!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.